“Is het een kadootje mevrouw? Zal ik het voor u inpakken?” 🎁
De winkels zijn dicht dus is dit momenteel even niet aan de orde.

Morgen gaan we op kraambezoek. Het inpakken van de kraamkadootjes mocht ik zelf doen.
Daar waar de meeste mensen gewoon gedachteloos kadootjes inpakken, gaan de gedachten in mijn hoofd weer helemaal los. 🤷🏼‍♀️
Graag neem ik jullie even mee in mijn gedachten tijdens het inpakken van de kraamkadootjes.

Terwijl ik de spulletjes aan het inpakken ben denk ik aan de baby die ik morgen mag gaan ontmoeten. 💙
Ik denk aan hoe mooi en bijzonder het is dat deze baby is geboren, ondanks het feit dat zijn vader en zijn moeder een hele andere richting waren ingeslagen en andere plannen in hun leven hadden.

Zij had haar trouwjurk klaar hangen en de gasten voor het grote feest waren reeds uitgenodigd. Zij zou gaan trouwen….. met een meneer, niet zijnde baby’s papa.

Hij had net zijn spullen uitgepakt en was zo goed als gesetteld in huis. De officiële samenwoning was een feit…. Met een mevrouw, niet zijnde baby’s mama.

Samen hadden ze een zakelijke klus. Zij leerden elkaar kennen en werden op slag verliefd…… op elkaar. 😍

Het gevoel van ware liefde was zooo enorm sterk. Ze konden niets anders doen dan kiezen voor elkaar. Wij stonden erbij en keken ernaar.

Een periode van veel emoties brak aan. Verschillende emoties, want aan de ene kant was er een enorme verliefdheid en gevoel van geluk.
Aan de andere kant was er groot verdriet. Er waren partners met een gebroken harten en families waar een groot verdriet ontstond.

Ook hadden zij hun eigen verdriet. Het verdriet om verlies, het verdriet om iemand pijn te moeten doen waar ze ook van hielden. Het verdriet om het verlaten van het vertrouwde huis en haard, om te gaan voor het onbekende, met alle meningen en reacties van hun omgeving van dien.

Samen bleven zij sterk ondanks de ellende die op ze afkwam.

Morgen mogen we kennis maken met de liefde die ze handjes en voetjes hebben gegeven. De kleine lieve baby die geboren is omdat zijn vader en moeder lef hadden om voor zichzelf te kiezen.
Dat is iets om trots op te zijn! ❤️

Reageer of meld je aan!

Dit vind je misschien ook leuk...

%d bloggers liken dit: