Ik was druk in de weer geweest met de voorbereiding maar het was weer in kannen en kruiken 👌

De kaartjes waren gekocht en geschreven, de kleine kadootjes in huis en een tafeltje in het restaurant was geboekt, voor 4 personen wel te verstaan.

Met manlief ging ik samen romantisch lunchen, voorzover een lunch romantisch kan zijn, maar het diner vond plaats met onze kindjes erbij.
Inderdaad…. weg romantiek…🤣

Het was afgelopen donderdag Valentijnsdag en ik geniet ervan om dan wat extra’s te doen voor manlief èn onze kids.❤

Bij het ontbijt kreeg iedereen een kaartje waarin ik iets liefs had geschreven.

In de broodtrommeltjes van de kindjes had ik naast hun volkoren bruine boterhammen met 35+ kaas, beker melk en fruit (jaja, hier in huis gaat alles zo gezond, slank en verantwoord mogelijk) speciaal voor Valentijnsdag een lolly van chocolade verstopt. 🙊

Aan het stokje van de lolly had ik briefje geplakt waarop ik had geschreven “voor Valentijnsdag. Kus van papa en mama”.💋

Zoonlief huppelde na schooltijd blij op me af
“Mamaaaa, ik had een chocolade lolly in mijn broodtrommeltje” vervolgens zei hij teleurgesteld “maar die mocht ik niet opeten van de overblijfjuf”.

Beste overblijfjuf, mijn vraag “WÁÁROM”?????😡

Kom niet aan met de reden “de andere kindjes hebben dan geen snoepje” of het is ongezond en andere flauwekul want de andere kindjes hebben misschien wel hagelslag onder een dikke laag boter op een witte boterham, of wordt ook de hagelslag van boterhammen afgelikt of afgeschud door u, beste overblijfjuf?
Wordt een pakje chocomelk of fristi dat een ander kindje heeft, leeg gegooid terwijl onze kindjes braaf hun lauwe melk wegkappen?

Beste overblijfjuf…. zullen we afspreken dat manlief en ik zèlf onze kindjes opvoeden en dat u gerust aan de bel mag trekken wanneer e

en en ander buiten proporties is?🛎 Oke…,

Reageer of meld je aan!

Dit vind je misschien ook leuk...

%d bloggers liken dit: