Veeeeel te laat hebben manlief en ik de oppas vannacht afgelost. Ik durfde ze niet meer onder ogen te komen maar ik moest wel. Ik zag aan hun gezichten dat ze wisten hoe laat het was.

Met een bonkend hoofd liep ik vanochtend de trap af. Heel voorzichtig want ik was behoorlijk duizelig ook. Misselijk ben ik op de bank gaan liggen terwijl ik mijn telefoon aanzette. De appjes met filmpjes en foto’s stroomden binnen. Hierop was duidelijk te zien hoe zeer ik het naar mijn zin heb gehad op het verjaardagsfeestje van mijn zusje.

Mijn sieraden die ik gisterenavond heb gedragen, lagen door het hele huis verspreid. Er zit een gat in mijn panty. Ik heb door de microfoon gezongen in een volle kroeg, ik heb staan dansen en springen, veel gelachen en nieuwe mensen ontmoet. Ik ben met vuurwerk in mijn hand, dansend geëindigd bovenop de bar terwijl “Ons Jolan” onder mij, driftig mijn jurkje naar beneden stond te trekken.

Deze moeder is bijna letterlijk uit haar panty gegaan en wat heb ik ervan genoten.

Dit is wel een katertje waard.

4 Reacties

 1. Hahaha! Heerlijk zo’n avond ???
  En dat te bedenken dat dat vroeger elk weekend was. ?Alleen toen zat er geen oppas te wachten tot je thuis kwam. ?
  Op naar t volgende fiske

 2. Het was een super feest.
  Uit je dan gaan is dan toegestaan.?
  Sneu voor de oppas.
  Toon ze de filmpjes maar, dan snappen ze wel
  waarom het zo laat is geworden.
  Het was geweldig.
  Sjoewappwapp.????

Reageer of meld je aan!

Dit vind je misschien ook leuk...

%d bloggers liken dit: